Koristimo kolačiće kako bismo vam pomogli u učinkovitoj navigaciji i izvršavanju određenih funkcija. U nastavku ćete pronaći detaljne informacije o svim kolačićima pod svakom kategorijom pristanka.
Kolačići koji su kategorizirani kao “Potrebni” pohranjuju se u vašem pregledniku jer su neophodni za omogućavanje osnovnih funkcija stranice.
Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati kako koristite ovo web mjesto, pohranjuju vaše postavke i pružaju sadržaj i oglase koji su vam relevantni. Ovi kolačići će biti pohranjeni u vašem pregledniku samo uz vaš prethodni pristanak.
Možete odlučiti omogućiti ili onemogućiti neke ili sve ove kolačiće, ali onemogućavanje nekih od njih može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.

Osobne podatke korisnika koristimo isključivo u svrhu prodaje proizvoda koje je korisnik naručio, ne prikupljamo ih i ne koristimo za buduće marketinške akcije te ih ne proslijeđujemo trećim osobama!

Nositelj svih prava na internet stranici becha.hr je Becha – Obrt za usluge dizajna u daljnjem tekstu skraćeno “BECHA”. 
Ovi uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem BECHA internet trgovine te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu, daljnjem tekstu “Ugovora” između potrošača u daljnjem tekstu “Korisnika” kao krajnjeg kupca i BECHAe smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Pružatelj usluge internet prodaje putem internet trgovine i prodavatelj robe ponuđene na ovim stranicama je:
     (puni naziv tvrtke, obrta ili udruge)
     BECHA – Obrt za usluge dizajna
     Veslačka 8 – 23000 Zadar
     OIB: 84945910375

Korisnik je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Korištenjem usluge internet trgovine BECHA smatra se da je potrošač u svakom trenutku upoznat s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.

BECHA pridržava pravo izmjene ovih uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
BECHA pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio internet trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
BECHA zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji svojih proizvoda.
Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju a boja na fotografijama može odstupati ovisno o prikazu boja vašeg računala.

Fotografije i informacije objavljene na web sjedištu BECHA namjenjene su isključivo za potrebe web sjedišta BECHA te zabranjujemo njihovu daljnju uporabu ili distribuciju. Ukoliko trebate neki od tekstova ili slikovnih materijala obratite nam se putem internet obrasca dostupnog na našim stranicama.


Kontakt forma

U internet trgovini BECHA nudimo plaćanje proizvoda putem bankovnih transakcija, pouzećem te online kreditnim odnosno debitnim karticama.
Naručene proizvode i usluge putem internet trgovine možete platiti općom uplatnicom u pošti, banci ili FINI, internet bankarstvom te online na našem shopu.
Online plaćanje osigurano je preko sigurnog Smart Checkouta naših partnera “Corvus Pay“.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica
putem interneta.
CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih
upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke
koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj
kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno
prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni
podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS
140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane
od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni
standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz
valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste
isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost
zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla
sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu
pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti
i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj
sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Cijena usluge dostave unutar Republike Hrvatske iznosi fiksno 4.65 € (* 35 kuna).

*Iznos u kunama informativne je prirode a dobiva se konverzijom Eura prema uputama Hrvatske Narodne banke o konverziji valute i to 1 EUR = 7,53450 HRK . Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Rok za dostavu počinje teći nakon zaprimanja uplate. Vrijeme dostave  različito je za neke proizvode, ali u okviru 5 do 10 radnih dana. Dostavljamo isključivo radnim danima pa je potrebno uzeti u obzir neradne dane, ali i udaljenost mjesta u koje dostavljamo.

Kupili ste proizvod u BECHA web shopu ali nalazite da je oštećen? Obratite nam se s povjerenjem!
Imate pravo na reklamaciju u zakonskom roku 15 (petnaest) dana.
Pošaljite nam e-mail na adresu bozena@becha.hr i u subjektu e-maila navedite:
REKLAMACIJA PO NARUDŽBI + br.narudžbe.

Prilikom reklamacije kupac je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju smatramo valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili izvršiti povrat plaćenog iznosa.
Ukoliko, pak, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, kupac mora platiti poštarinu po važećem cijeniku za narudžbe unutar Republike Hrvatske kako bi Vam robu ponovno poslanai na kućnu adresu.

Po važećim zakonima RH imate pravo na reklamaciju! Reklamaciju na proizvod možete prijaviti osobno u modnom studiju BECHA na adresi Velebitska 8 ili koristeći e-mail adresu bozena@becha.hr
Za ostvarenje prava iz jamstva obavezno je predočiti originalni račun o kupnji.

Prilikom kupovine pouzećem naručeno plaćate u gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja paketa, nakon čega dobivate potvrdu o primitku i plaćanju pošiljke. Račun za kupljenu robu nalazi se unutar Vašega paketa.

Naručenu robu plaćate u Eurima!
Iznos u kunama informativne je prirode a dobiva se konverzijom Eura prema uputama Hrvatske Narodne banke o konverziji valute i to 1 EUR = 7,53450 HRK . Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.